čo potrebuješ?
- tekvicu hokkaido
- cibuľu
- smotanu na varenie
- soľ, korenie, majorán
- olej
aký je postup?
- tekvicu si nakrájaj na mesiačiky (bez dužiny) a ošúp. cibuľku si nakrájaj na drobno a daj osmažiť na olej. už ošúpanú tekvicu si nakrájaj na malé kocky a pridaj k cibuli. trošku osmaž a zalej vodou. nechaj variť pokiaľ tekvica nebude mäkká. potom ju stiahni z ohňa a rozmixuj v mixéri alebo ponorným mixérom. daj znovu na oheň, osoľ, okoreň a pridaj majorán. dochuť podľa seba a pridaj smotanu na varenie. chvíľu ešte povar a potom už môžeš jesť. ja som navrch dala tekvicové semiačka, nakrájanú bazalku a tekvicový olej.
Dobrú chuť!
- tekvicu hokkaido
- cibuľu
- smotanu na varenie
- soľ, korenie, majorán
- olej
aký je postup?
- tekvicu si nakrájaj na mesiačiky (bez dužiny) a ošúp. cibuľku si nakrájaj na drobno a daj osmažiť na olej. už ošúpanú tekvicu si nakrájaj na malé kocky a pridaj k cibuli. trošku osmaž a zalej vodou. nechaj variť pokiaľ tekvica nebude mäkká. potom ju stiahni z ohňa a rozmixuj v mixéri alebo ponorným mixérom. daj znovu na oheň, osoľ, okoreň a pridaj majorán. dochuť podľa seba a pridaj smotanu na varenie. chvíľu ešte povar a potom už môžeš jesť. ja som navrch dala tekvicové semiačka, nakrájanú bazalku a tekvicový olej.
Dobrú chuť!
Komentáre
Zverejnenie komentára